Wat kan ik voor u betekenen?

Studio ter zake is een grafisch ontwerpbureau met een groot aanbod aan diensten. Wij denken mee, adviseren over alle facetten van het vak van concept tot drukklare bestanden. Vanuit de inhoud samen zoeken naar de juiste creatieve oplossing die aansluit bij de ambitie en uitstraling van de opdrachtgever. Mijn kracht als gedreven allrounder ligt in de samenwerking, Ik geef graag een indruk van de mogelijkheden. Wilt u meer weten?

Ontwerp

Vanaf de briefing, brainstorm fase tot het uit eindelijke product. Afhankelijk van de opdracht/ budget maak ik een plan van aanpak, waarin we aangeven in welke fase wat wordt gepresenteerd. Door de gefaseerde werkwijze komen we gezamenlijk naar een goed eindproduct. Of het nu gaat om een visitekaartje, flyer of een jaarverslag. Altijd conform de onderling afgesproken deadlines. Maar dat spreekt voor zich!

DTP

Voor een creatieve dtp-er met grote nauwkeurigheid, snelheid en een efficiënte werkwijze kunt u bij mij terecht. Technisch voorbereiden van diverse uitingen, drukker maken doorvoeren van correcties etc, maar ook voor uitwerken van taalwissels, periodieken, brochures etc.

Huisstijlimplementatie

Of het nu gaat om een logo voor kleine organisaties of verder uitwerken van grote huisstijlen. Het implementeren en organiseren van uw interne of externe huisstijl. Het uitwerken van deze uitingen in een Huisstijlhandboek, het vastleggen maar ook het bewaken ervan etc. ben ik in te schakelen. Voor al deze processen eisen een goede samenwerking op organisatorisch vlak.

Interactie

Op interactie gebied kan ik u webbanners, eenvoudige WordPress websites verzorgen. Maar ook digitale formulieren, interactieve pdf versies en digitale nieuwsbrieven via Mailchimp.

Opdrachtgevers

Ik ben werkzaam voor diverse opdrachtgevers van groot tot klein in verschillende sectoren. Of het nu gaat om een gemeentelijke organisaties, vereniging, culturele- of non-profit organisaties, MKB en onderwijs.

Freelancer

Door jarenlange ervaring ben ik makkelijk en efficiënt inzetbaar binnen uw organisatie. Bij onderbezetting in drukke periodes, vakanties of door tijdelijke situaties bij ziekte of zwangerschapsvervanging.

Software beheersing
  • Illustrator
  • Indesign
  • Photoshop
  • Acrobat Pro
  • Word
  • Powerpoint
  • WordPress
  • Mailchimp